Acné behandelingen

Heeft u last van acné? Wij hebben een professional bij Change Panningen: Sanne Maessen.

 

Zonder medicijnen, puur door een effectieve behandeling en een goede begeleiding voor thuis.
Doordat wij in het bezit zijn van een geregistreerde specialisatie acné, worden onze acné behandelingen vergoed door de meeste zorgverzekeraars in Nederland.

Acné

 

De puberteit is een cruciale periode voor het ontstaan van puistjes, mee-eters en ontstekingen. Helaas kun je ook door acne getroffen worden op latere leeftijd. 

Acne is psychisch belastend en het maakt vaak onzeker. Diepe en ontstoken acne kan littekens veroorzaken. 

 

Pak dus acné daadkrachtig aan met de juiste behandeling en juiste thuiszorg. Of het nu gaat om een milde acne door verkeerde huidverzorging, een diepe hormonale acne of acne littekens, onze professional, Sanne Maessen, weet er raad mee, helpt verder en geeft je het allerbeste advies!

De acnéreiniging zuivert de huid en normaliseert het te veel aan talg en dode huidcellen. Het verwijdert alle zichtbare oneffenheden en puistjes. De huid is rustig, voelt glad en ziet er weer gezond uit.

 

Indien u in aanmerking wilt komen voor een vergoeding vanuit uw zorgverzekering, dient u dit na te kijken in uw polis. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding t.b.v. de behandelingen heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts.

 

Prijslijst acnébehandelingen

Acné behandeling intake gesprek € 10,00
Acné behandeling - 45 minuten € 45,00
Acné behandeling - 50 minuten € 50,00

 

Hiervoor kunt u terecht bij onderstaande Change vestigingen