Voor jouw gezicht

Ontdek de beleving van huidverzorging en/of verbetering met een perfect advies op onze beautyafdeling.

Ben je toe aan ontspanning en een uitgeruste look? Naast een knipbeurt is Change ook het juiste adres voor beauty en huidverzorging. Je kunt onze uitgebreide beautyafdeling vinden in Panningen. Change biedt jou schoonheid in de breedste zin van het woord. 

Totaalpakket

 

We bieden een totaalpakket dat is gericht op het verbeteren, herstellen, verzorgen en verwennen van de huid. We werken met een professionele huidanalyse waardoor we huidverbeterende behandelingen en producten op maat kunnen bieden.
Change biedt dus meer dan alleen huidverzorging. We hebben ons gespecialiseerd op gebied van huidverbetering voor o.a. huidveroudering, acné, eczeem, couperose en pigmentvlekjes.

 

 

Schoonheid is iets heel persoonlijks

 

Vandaar dat wij, na een professionele huidanalyse Absolution behandelformules heel invidueel op je huid afstemmen. Dat maakt je huidverzorging tot een speciale ervaring met een zichtbaar effect. In een behandeling ervaar je een buitengewone schoonheidsbelevenis die effectieve werkstoffen en een absolute verwenfactor met elkaar verbindt.

 

Ontspanning, regeneratie en balans van het hele lichaam zijn het resultaat van de Absolution face treatments, die jouw huid laten stralen.

 

Prijslijst Face