Huidverzorging

Ontdek de beleving van huidverzorging met een perfect advies op onze beautyafdeling. Hier kun je jouw huid eens lekker laten verwennen waardoor je huid zal stralen. De beautyafdeling kun je vinden in onze vestigingen in Venlo en Panningen.

Totaalpakket

Bij Change kun je terecht voor een volledige behandeling van jouw huid. Wij bieden namelijk een totaalpakket aan, dit pakket is gericht op het verbeteren, herstellen, verzorgen en verwennen van de huid. Change biedt meer dan alleen huidverzorging, we hebben ons ook gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering voor o.a. huidveroudering, acne, eczeem, couperose en pigmentvlekjes. Voor een uitgebreide behandeling van jouw huid moet je dus bij Change zijn.

 

Huidverbetering

Wij bieden je huid verbeterende behandelingen en producten op maat. Dit op maat advies kunnen we jou bieden door middel van een professionele huidanalyse. Na uitvoering van deze professionele huidanalyse stemmen we onze behandelformules geheel op jouw huid af. Dit maakt dat de natuurlijke huidverzorging een speciale ervaring met zichtbaar effect is. Onze behandelingen zorgen voor ontspanning, regeneratie en balans van het hele lichaam.