Huidverbetering

Microdermabrasie en ultrasonic behandelingen zijn "hot" op dit moment en bieden de perfecte oplossing voor iedereen die snel resultaat wil zien na een beautybehandeling.

MICRODERMABRASIE

 

Microdermabrasie oftwel powerpeeling is een veilige en pijnloze mechanische peeling van de bovenste huidlaag, waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continue stroom van micro-kristallen.  Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijderd worden is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en egaler en mooier uitzien.


Microdermabrasie is uitermate geschikt indien u last heeft van:

- onzuiverheden
- rimpels
- sterke verhoornde cellen
- littekens
- grove poriën
- ouderdoms- of pigmentvlekken


Wij adviseren om na een behandeling uw gezicht een aantal dagen te beschermen tegen direct zonlicht. Na de behandeling verwennen wij uw huid met een speciale crème om de vochtbalans van de huid op peil te houden. Belangrijk is dat u ook thuis de juiste producten gebruikt om uw huid blijvend te ondersteunen. Tijdens een intakegesprek leggen wij u graag meer uit. 
 

MICRODERMABRASIE 60 MINUTEN  € 70,00
ABONNEMENT MICRODERMABRASIE (5+1) van € 420,00 voor € 350,00
MICRODERMABRASIE TIJDENS EEN GEZICHTSBEHANDELING PER 10 MINUTEN  € 20,00
     
BIJ AANSCHAF VAN 3 DR. BABOR PRODUCTEN BIJ EEN ABONNEMENT MICRODERMABRASIE   € 25,00 PRODUCTKORTING

 


ULTRASONIC

 

De behandeling zorgt ervoor dat de werkstoffen makkelijker in de diepere huidlagen terecht komen, om zo een beter resultaat van de producten en de behandelingen te verkrijgen. Uitermate geschikt bij couperose, een vermoeide huid en/of vale teint en littekens.
 

ULTRASONIC BIJ EEN GEZICHTSBEHANDELING PER 10 MINUTEN  € 20,00Wilt u graag meer informatie over bovenstaande behandelingen? Neem dan contact op met Change Panningen.


PRIJSWIJZIGINGEN EN TYPEFOUTEN VOORBEHOUDEN

Hiervoor kunt u terecht bij onderstaande Change vestigingen