Voor jouw handen

Verzorgde handen en nagels geven al vaak een eerste indruk over je persoonlijkheid.

 

Naast een professionele manicure behandeling werken wij in onze salons ook met de producten van OPI. De GelColor by OPI laat zich dragen als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes.
 

HET VOORDEEL VAN OPI

 

Door de krasvaste en stevige afwerking van de OPI GelColor, blijft je favoriete kleur 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigd.

GelColor by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat. Onze specialistes zijn professioneel opgeleid om dit volgens protocol uit te voeren.

 


OPI Pro Spa


Pro Spa is de eerste en enige manicure/pedicure skincare lijn die de technologie van gezichtsverzorging combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen. De luxe manicure & pedicure formules zijn speciaal ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen.

Voor de ontwikkeling van deze lijn – de eerste in zijn soort – is OPI een samenwerking aangegaan met dr. Zena Gabriel, een vooraanstaand dermatoloog en autoriteit in haar vakgebied. Dit heeft een productlijn opgeleverd van een hoge kwaliteit voor de ultieme wellnessbeleving, zowel in de salon als voor thuisgebruik. De Pro Spa lijn bevat hoogwaardige ingrediënten en gebruikt technologieën die garant staan voor perfecte resultaten. 


"Pro Spa doet zoveel meer dan alleen maar heerlijk ruiken. We gebruiken ingrediënten en technologieën uit gezichtsverzorging om producten te ontwikkelen met dezelfde resultaten voor je handen en voeten."  - Dr. Zena Gabriel

 


OPI DIAMOND GEL | OPTIMALE GLANS EN EEN NATUURLIJKE LOOK 

 

De glans en sterkte van een diamand weet OPI perfect te vertalen naar een nieuw gamma.

 

De 3-in-l gel zorgt voor een extra sterke aanhechting en geeft een ongeziene glans na het uitharden. Op deze manier creëeren wij een soepel en glad oppervlak die uitstekend bestand is tegen beschadiging.

Dit professionele hard gel systeem zorgt voor prachtige kunstnagels, die ook nog eens natuurlijk aanvoelen.

 

VOORDELEN OPI DIAMOND GEL 

 

- Houdbaarheid tot 4 weken lang met een ongeziene glans
- Loopt niet uit
- Natuurlijk en gewichtloos gevoel
- Geurloos
- Minimaal na te vijlen


 

Prijslijst Hands & Manicure