Voor jouw voeten

Onze liefde voor voeten.

 

Bij de pedicure van Change bent u van harte welkom voor pure verwennerij en onderhoud aan uw voeten.
Onze professionals weten precies hoe ze uw voeten het beste kunnen behandelen om allerlei klachten te voorkomen.

 

 

 

 

Een behandeling die bij u past

 

Voordat wij starten met de behandeling van uw voeten, worden deze uitgebreid geinspecteerd. Wij geven u advies over wat uw voeten nodig hebben. 

 

Basic pedicure voor voeten met weinig problemen of voeten die op de lange termijn minder verzorging nodig hebben door consequent onderhoud. De nagels worden bij deze behandeling geknipt, nagelriemen verzorgd en het eelt wordt verwijderd. 

of

Een uitgebreidere pedicure-behandeling (45 minuten) voor voeten met enkele voetproblemen. Nagels worden geknipt, nagelriemen en kloven worden verzorgd, eelt en eventuele likdoorn(s) verwijderd. Als afsluiting van de behandeling worden de voeten ingemasseerd met een bijpassende voetencreme.


Heb je nog behoefte aan meer? De behandeling kan uitgebreid worden met o.a. het lakken van de teennagels met OPI nagellak of OPI gelcolor, een voet-peeling, massage of masker.

 Loop eens vrijblijvend binnen en vraag naar de mogelijkheden en behandelingen. Jij wilt toch ook op wolkjes lopen?

 


OPI Pro Spa


Pro Spa is de eerste en enige manicure/pedicure skincare lijn die de technologie van gezichtsverzorging combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen. De luxe manicure & pedicure formules zijn speciaal ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen.

Voor de ontwikkeling van deze lijn – de eerste in zijn soort – is OPI een samenwerking aangegaan met dr. Zena Gabriel, een vooraanstaand dermatoloog en autoriteit in haar vakgebied. Dit heeft een productlijn opgeleverd van een hoge kwaliteit voor de ultieme wellnessbeleving, zowel in de salon als voor thuisgebruik. De Pro Spa lijn bevat hoogwaardige ingrediënten en gebruikt technologieën die garant staan voor perfecte resultaten. 


"Pro Spa doet zoveel meer dan alleen maar heerlijk ruiken. We gebruiken ingrediënten en technologieën uit gezichtsverzorging om producten te ontwikkelen met dezelfde resultaten voor je handen en voeten."  - Dr. Zena Gabriel

 


Prijslijst feet