CREATIEVE KAPPER IN VENLO, PANNINGEN

Kapper Change staat voor; creatief, gezond, mooi, verzorgd en sexy.
Change is al jaren een begrip in het kappersvak. We willen jou graag meenemen in ons enthousiasme voor het vak. Vakmanschap en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Het kappersvak is niet ons werk, maar onze passie.
 

Change, een totaalconcept


Wij vinden dat jij de persoonlijke aandacht hoort te krijgen die jij verdient. De kernwoorden die als rode draad door het bedrijf lopen zijn creatief, gezond, mooi, verzorgd en sexy. Bij alles wat door Change gecreëerd wordt staan deze woorden centraal. 

 

Het creëren van een kapsel begint bij een goed en eerlijk advies en dat geldt van het begin tot het einde. Change met kapsalons in Panningen, Venlo en Venray gaan voor het complete plaatje en het krijgen van een goed thuisadvies met bijpassende producten hoort daar zeker bij. Jij wilt toch ook dat je kapsel iedere dag opnieuw straalt. Wat wij willen is, onszelf uitdagen en mooie passende creaties maken.

 

Wedstrijdwerk, trainingen, modeshows, workshops en evenementen zorgen voor een flinke dosis enthousiasme en vakwerk. Door de jarenlange ervaring zijn wij sterk in creatieve kleuringen en in het maken van mooie en persoonlijke variaties. Of het nu gaat om een trendy kapsel met passende kleur, een hip herenkapsel of een stoer kapsel voor de jeugd, wij zijn vooruitstrevend en gaan samen met jou voor het kapsel waar jij gelukkig van wordt.

 

Ook zijn wij gespecialiseerd in het adviseren van producten bij haarverlies en haaruitval. Want, iedereen wil toch in de basis dikker en voller uitziend haar?