Creatieve kapper in Venlo, Panningen en Venray

Je haarkleur maakt je persoonlijkheid compleet. Kleuren hebben een speciale aantrekkingskracht en geven uitstraling aan je leven. Dit is in het bijzonder het geval voor de haarkleur. Wanneer je zin hebt om van look te veranderen is het een goede optie om je haarkleur op te fleuren.


Bij de kapsalons van Change in Panningen, Venlo en Veray werken wij onder andere met de collectie van Wella Professionals. Deze zorgt voor meer textuur, meer diepte en meer beweging in uw haar. 

Een haarkleur die bij je past

 

Terwijl er heel wat keuzes mogelijk zijn, zullen toch niet alle kleuren bij jouw type passen. Er is een makkelijke manier om dit te weten te komen. Change wil je helpen om je beste eigenschappen uit te spelen met kleur.

 


ZEG JA TEGEN KLEUR EN ZEG NEE TEGEN BESCHADIGING!

 

Bij de salons van Change werken wij onder andere met de baanbrekende innovatie van WELLA Professionals, namelijk WellaPlex. Deze innovatie herstelt de schadelijke effecten van verhelderende en oxidatieve kleurproducten. Jouw haar blijft gezond, veerkrachtig en handelbaar.

 

Meer info? KLIK HIER


 

Welk type ben jij?

 

Een algemeen kleurbeeld kunnen we vaak combineren door jouw persoonlijkheid te mixen een van de seizoenen.
Ben jij een lente-, zomer-, herfst- of wintertype? Het antwoord hangt niet alleen af van je etnische afkomst of je huidskleur. Je kleurtype kennen is zeker nuttig. Niemand wil er immers bleek of ouder uitzien als gevolg van een gênante keuze van haarkleur. De volgende kleurtype omschrijvingen helpen je om de kleuren en kleurschakeringen te ontdekken die niet alleen je kapsel maar ook je gezicht verbeteren.

Kijk hier voor de kleuren bij jouw type passen:
Lentetype
Zomertype
Herfsttype
Wintertype