TROUWEN | Jullie mooiste dag...

Gaan jullie trouwen? Op de mooiste dag van jullie leven willen jullie er natuurlijk op en top uitzien. Een stralend bruidskapsel, een gezonde teint en verzorgde handen kunnen dan uiteraard niet ontbreken. Bij Change kunnen jullie terecht voor schitterende bruidskapsels voor haar en strakke contouren voor hem in onze barborshop, zodat jullie dag onvergetelijk wordt.

Tijdens een kennismakingsafspraak bespreken wij alle details, waarna wij samen met jullie een advies kunnen opstellen dat uitstekend aansluit bij jullie trouwkleding. Change is de beste keuze als het gaat om een totaalpakket op het gebied van hair & beauty voor jullie trouwdag.

Bruidskapsel | Shine like a bride

 

Het bruidskapsel is naast de bruidsjurk een echte eyecatcher tijdens de bruiloft. Wij zorgen er dan ook maar al te graag voor dat jouw bruidskapsel je laat schitteren op deze speciale dag.  Door een uitgebreid advies waarin we jouw bruidskapsel perfect aan laten sluiten op de bruidsjurk en jouw persoonlijkheid ben je verzekerd van de juiste keuze.

 

Barborshop | Groom2Be

 

Ook mannen willen natuurlijk stralen op hun trouwdag. Bij Change wordt een man behandeld zoals het hoort! Want of het nu gaat om knippen en/of scheren, Change is op dit gebied trendy, hip, chique maar bovenal ouderwets goed.
Ouderwets vakmanschap en ontspanning komen hier samen. Onze barbershop is de plek waar IEDERE man even kan ontspannen en zichzelf kan zijn.

 

Beauty bij Change

 

Naast een prachtig trouwkapsel kunnen jullie bij ons ook terecht voor een beauty behandeling.
Verzorgde nagels en handen en mooie make-up zijn de ingrediënten die je nodig hebt om volop te genieten van jouw speciale dag. Je kunt bij Change kiezen uit vele soorten beauty behandelingen. Van een gezichtsbehandeling, een ontspannende massage tot een spray-tan, alles is mogelijk bij Change! Wij helpen je graag om jouw trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken!

Ook voor mannen hebben wij speciale behandelingen met de gerenommeerde producten van BABOR MEN.