Haarwerksalon

Uw haar, gezicht en nagels bepalen mede uw persoonlijkheid en hoe u zich voelt, hoe u zich gedraagt en hoe u overkomt op een ander.

Heel veel mensen met haar en/of haargroeiproblemen hebben hier veel last van. Nelly peeters van Change salon Panningen heeft voor u de oplossing. 
 

Over Nelly

 

Nelly Peeters is ruim 44 jaar kapster en haar haarwerksalon in Panningen bestaat al meer dan 20 jaar. Met veel enthousiasme, creativiteit en vakmanschap ontvang ik dagelijks mijn klanten. De nadruk van mijn werk ligt op kwaliteit, tijd en aandacht nemen voor haar. Vanuit deze visie heb ik mijn werk gedeeltelijk verschoven naar de verzorging van haarwerken, pruiken en toupets. Juist daarbij is extra aandacht en geduld belangrijk.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen volg ik ieder jaar met veel enthousiasme training en cursussen en ben ik nog steeds werkzaam in onze kapsalon. Op deze manier blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in mijn vakgebied.

 

Samen aan de slag!

 

De haarwerksalon is tijdens je afspraak helemaal voor jou en je familie gereserveerd. Privacy, rust en discretie zijn altijd gewaarborgd. Je krijgt de persoonlijke aandacht en tijd die je nodig hebt.

 

1. Eerst elkaar leren kennen; Luisteren naar jouw persoonlijke wensen, een persoonlijke band opbouwen waardoor we samen kapsels en modellen uitzoeken uit een groot assortiment. Hierbij legt Nelly stap voor stap uit wat er allemaal gaat gebeuren. Dit intakegesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Indien noodzakelijk op locatie.

2. Samen modellen passen; De bestelling is binnen en Nelly adviseert het haarwerk wat het beste bij jouw past. Indien nodig kan de bestelling al binnen 2 dagen geleverd worden. De levertijd van maatwerk is maximaal 12 weken.

3. Vervolgens lekker naar de kapper; De kapsels die Nelly ontwerpt zijn heel erg natuurlijk en tegelijkertijd heel creatief. Het haarwerk wordt dan ook geknipt, gekleurd en gestyled zodat het echt jouw haarwerk wordt.

4. Uiteindelijk haarwerkverzorging; 3 tot 6 weken later kom je bij ons terug voor het onderhoud van je haarwerk. Ik luister naar je ervaringen en laat je zien hoe je jouw haarwerk het beste kunt verzorgen. Voor het modelleren en verzorgen van jouw haarwerk heb je professionele producten nodig. Nelly geeft je graag advies, waardoor wij ook 100% garantie kunnen geven.

5. Reserveren is mogelijk binnen minimaal 3 tot maximaal 6 weken.

 

Voor meer informatie over onze service haarwerken, neem dan vrijblijvend contact op met onze salon.
 


Informatie links


1. Lees hier meer over vergoedingen, garantie en geschillen.
2. Plan uw route naar onze salon

 

 

Hiervoor kunt u terecht bij onderstaande Change vestigingen