CRYOLIPOLYSE

NIEUW bij Change in Panningen cryo behandelingen

CRYOLIPOLYSE

 

Bij de salons van Change blijven we vernieuwen! Met de Body-Wizard DUO (cryo behandeling) kunt u veilig en snel door bevriezing uw vet laten verwijderen. Het vet wordt plaatselijk bevroren en vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam afgevoerd. Geen naalden, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! 

 


Wat is cryolipolyse?
Tijdens de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

 

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve behandelkop, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces van de vetcel in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

 

Gemiddeld geeft elke Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van gemiddeld 8 tot 12 weken. Bij gebruik van de kinkop op het gelaat ligt een periode van 6-8 weken tussen de behandelingen.

De resultaten zullen na een periode van twee tot drie maanden zichtbaar zijn.

 

Wat kan ik verwachten?
Voorafgaand aan de behandeling zullen we een uitgebreide intake met u doen en stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op.

 

Tijdens de behandeling wordt een Natural Silk Antifreeze Mask op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een behandelkop vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. De rest van de behandeling zal comfortabel aanvoelen.

 

De behandelingsduur is circa 1 uur, hierna zal de behandelkop verwijderd worden. Gelijk hierna zal het behandelde gebied stevig gemasseerd en na behandeld worden met het Cosbeau Slimming Serum voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

 

Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen, tintelingen of een gevoelloosheid in het behandelde gebied maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen. Na de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling kan men gewoon weer doorgaan met de dagelijkse activiteiten.

 

Waarom bij Change?
Ons belangrijkste doel is dat u zich goed voelt bij ons! Onze gecertificeerd specialisten zullen er alles aan doen om u een fijne en prettige behandeling te geven. Onze specialisten op het gebied van cryolipolyse behandelingen zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om u zo ook alle benodigde informatie te kunnen geven.

 

Wij zullen samen met u een persoonlijk behandelplan opstellen en per individu bekijken wat er mogelijk is. Wij zullen er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken en samen te werken aan een zo mooi mogelijk resultaat.

 

Kortom, Change is de geschikte plek voor een cryolipolyse behandeling. Wij streven naar zorgvuldigheid, perfectie, maar vooral naar een fijne beleving voor u én samen met u!