GLYNT MANGALA

Allround talent voor een frisse kleur!

MEET GLYNT

GLYNT MANGALA is een serie shampoos en kuren die de verzorging en het opfrissen van kleuren met elkaar combineren. Geverfd of ongeverfd haar: de MANGALA kuren frissen de haarkleur op, nuanceren of versterken een tint en houden het haar ook tussen twee kleurbehandelingen in de salon zo fris als direct na de behandeling. Pinksterbloemextracten geven het haar een bijzondere glans, terwijl zeepkruid ervoor zorgt dat het haar gezond aanvoelt.

 

MANGALA kleurkuren frissen de haarkleur ook tussen de salonbezoeken door op. Voor een haarkleur, die altijd beeldschoon is. 

 

Toepassingen: Na het wassen 10-15 ml (hoeveelheid van 1-2 eetlepels) inmasseren in het vochtig-natte haar vanaf de haaraanzet tot in de punten. Met een kam kunt u het product gelijkmatig door het haar verdelen. Afhankelijk van het gewenste kleureffect 5-15 minuten in laten werken en daarna grondig uitspoelen.


DE KLEUREN (vanaf € 15,95)

 

Buiten de 8 standaard kleuren kunnen wij ook een PRIVATE FORMULA voor u mengen, afhankelijk van uw haarkleur en uw wensen. Informeer naar de mogelijkheden! De standaardkleuren zijn:
- Brunette
- Espresso
- Copper Red
- Fire Red
- Violet
- Platin Blond
- Beige Blond
- Sun Blond