IPL SHR

NIEUW bij Change in Panningen Medcos IPL SHR Highenergy ontharing

 

Medcos IPL SHR Highenergy

 

De Medcos IPL SHR Highenergy is de nieuwste revolutie in lichttherapie! De behandeling is snel, veilig en uiterst efficiënt! U kunt nu voor altijd afrekenen met ongewenste haargroei, ingegroeide haren en een geïrriteerde huid na het scheren.

 


Wat is IPL/SHR?
Met IPL worden korte en krachtige lichtflitsen afgegeven op de huid. Van deze energie wordt een spectrum geselecteerd om zodoende effectief te kunnen behandelen. Bij ontharen is het doel om de energie via het aanwezige pigment in de haar de haarwortel te verwarmen tot 70 graden. Deze wordt zodoende effectief geraakt en vernietigd.

 

Waar IPL geheel op het pigment werkt, doet SHR dit slechts deels. Bij SHR wordt de huid en het haarzakje langzaam opgewarmd. Bij SHR geeft de behandelkop zeer veel impulsen achter elkaar, met een beduidend lager energieniveau. Doordat de pulsen meerdere malen dezelfde plek passeren wordt de huid en haar langzaam opgewarmd. Doordat de huid aan minder energie wordt blootgesteld is het een veel toegepaste methode bij donkerdere en gevoelige huidtypes.  

 

Middels IPL/SHR kan ongewenste haargroei op nagenoeg iedere locatie van het lichaam of gelaat behandeld worden. Met een kuur van 8 – 10 behandelingen wordt gemiddeld een haarreductie van 80-90% gerealiseerd. De haarwortel en het haarwortelzakje worden vernietigd en hierdoor kan/zal er geen nieuwe haar meer uit groeien.

 

Wat kan ik verwachten?
Voorafgaand aan de behandeling zullen we de te behandelen zone goed schoonmaken en controleren. Vervolgens zullen we de behandeling starten middels de IPL of SHR technologie.  Bij IPL, wordt er een lichtflits op de huid afgegeven. Men kan een prikkeling/ tikje voelen, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid slaat, maar dit is voor iedereen goed te doen. Bij SHR is het energieniveau lager waardoor de klant minder voelt.

 

De duur van de behandeling varieert per gebied, maar is door het grote behandeloppervlak zeer kort. Een bovenlip behandelen duurt ongeveer 1 minuut en oksels ongeveer 5 minuten. Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode variërend van 4 tot 12 weken (afhankelijk van de behandelde zone). Vanwege de haargroeicyclus zijn meerdere behandelingen nodig om alle haarfollikels uit te schakelen. Mede afhankelijk van huid- en haartype zijn er gemiddeld 8 - 10 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat. Om het resultaat optimaal te houden, adviseren wij ieder jaar één tot twee vervolg- /onderhoudsbehandeling(en).

 

Na een IPL/SHR behandeling kan men gewoon weer doorgaan met de dagelijkse activiteiten.

 

Waarom bij Change?
Ons belangrijkste doel is dat u zich goed voelt bij ons! Onze gecertificeerd specialisten zullen er alles aan doen om u een fijne en prettige behandeling te geven. Onze specialisten op het gebied van IPL/SHR behandelingen zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om u zo ook alle benodigde informatie te kunnen geven.

 

Wij zullen samen met u een persoonlijk behandelplan opstellen en per individu bekijken wat er mogelijk is. Wij zullen er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken en samen te werken aan een zo mooi mogelijk resultaat.

 

Kortom, Change is de geschikte plek voor een IPL/SHR behandeling. Wij streven naar zorgvuldigheid, perfectie, maar vooral naar een fijne beleving voor u én samen met u!