WERKEN BIJ CHANGE

Zoek jij een uitdagende baan? Bekijk dan hier onze vacatures.

Welcome to the world of Change!

 

Opleiden, trainen en begeleiden staan hoog in het vaandel bij de salons van Change. Onze klanten hebben hoge verwachtingen en wij stellen hoge verwachtingen aan ons personeel. Door ons personeel veelvuldig te triggeren, te begeleiden en op te leiden leggen wij de lat hoog om op deze manier het beste uit zichzelf te halen. Zo trainen wij ons personeel iedere maandagavond en gaan onze hairstylisten en beauty experts regelmatig naar naar onze merken om trainingen & noviteiten te volgen.

 

Vacature

 

 


RECEPTIONISTE: 
FULL-SERVICE HAIR & BEAUTY SALON – CHANGE YOURSELF 

 
Voor onze salons in Venlo en Panningen zoeken wij een gastvrije, vriendelijke en enthousiaste medewerker voor de receptie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en het visitekaartje van ons bedrijf. De salon is een plek waar onze klanten zich thuis voelen, genieten van de service en rekenen op de kwaliteit van onze stylisten. De receptie is daarbij van grote invloed op de totale klantbeleving. 
Je heet de klant welkom bij binnenkomst. Beheert de (online) agenda van al ons specialisme, beantwoordt de binnenkomende telefoontjes en bent verantwoordelijk voor de postbehandeling en de algemene mailbox.  Daarnaast doe je (lichte) administratieve werkzaamheden, vind je het leuk om je collega's te ontzorgen en gasten welkom te heten. Je gaat graag zelfstandig aan de slag, bent positief ingesteld en gedraagt je representatief. Je bent flexibel en staat stevig in je schoenen, want het kan best hectisch zijn en geen dag is bij ons hetzelfde. 

 

Arbeidsvoorwaarden: 
Salarisindicatie en reiskostenvergoeding op basis van kappers CAO Anko.

 

Uren: 
Minimaal 26 uur
 

OVER CHANGE YOURSELF 
Change kapsalons en beautysalons met vestigingen in Panningen en Venlo. Ons belangrijkste doel is dat je je goed voelt bij ons. Dat je blij wordt van de manier waarop we met je omgaan en met wat je ziet in de spiegel. We hebben een uniek en veelzijdig concept. Specialisme die heel uiteenlopend zijn en elkaar versterken. Altijd persoonlijk. 
 

VAARDIGHEDEN 

 

Je hebt een MBO werk -en denkniveau; 
Je hebt ervaring met MS Office (met name Word en Excel); 
Je bent minimaal 26 uur beschikbaar;
Je bent representatief en enthousiast;
Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en kan je verstaanbaar maken in Duits en Engels; 
Je bent klantvriendelijk en mensgericht; 
Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie of bent bekend met het haar en/of schoonheid vak.  


SOLLICITATIE
Stuur je CV met begeleidende motivatie naar:Office@changeyourself.nl

 

Acquisitie op basis van bovenstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld. Ingezonden persoongegevens worden maximaal 1 jaar bewaard in onze centrale administratie.