Change Venlo | Kapper en schoonheidssalon

Bel direct
077 - 351 3603
Maak online
afspraak


Vleesstraat 79
5911JD Venlo

 

Welkom bij Change Venlo

 

Change Venlo is al jarenlang een actief als kapper in het centrum van Venlo. Vanuit de Bartelsplaats loop je de ruime kapsalon binnen waar je vriendelijk te woord wordt gestaan door een van onze medewerkers. 

Change biedt veel meer dan alleen een standaard kappersservice. Bij de salons van Change ben je ook van harte welkom voor haarverlenging of haarvermeerdering met de producten van BALMAIN Paris Hair Couture, barbershop services, een gezonde haarkleur en beauty behandelingen in combinatie met de producten van BABOR. In de kapsalon werken wij met kleuren en producten van Wella Professionals, System Professional, SEB MAN, Sebastian Professional en GHD. Ook op het gebied van make-up helpen wij u graag. Onze make-up artists werken met MAKE-UP Studio Amsterdam.

 

Wil je graag meer weten over de producten of behandeling in onze kapsalon of schoonheidssalon? Loop dan gerust eens binnen of neem vrijblijvend contact met ons op.


NEWSFLASH

Opleiden, trainen en begeleiden staan hoog in het vaandel bij de kapsalons van Change Venlo en Panningen. Onze klanten hebben hoge verwachtingen en wij stellen hoge verwachtingen aan ons personeel. Door ons personeel veelvuldig te triggeren, te begeleiden en op te leiden leggen wij de lat hoog om op deze manier het beste uit zichzelf te halen.

 

Wekelijks worden er vanuit kapsalon Panningen trainingen verzorgd voor het voltallige personeel. Hierin trainen wij op vaktechnisch gebied en op productkennis. Al jarenlang hebben wij een naam als toonaangevende kapper in de regio en die willen wij graag behouden.


 

ACTIES

 

KAPSALON >>> KLIK HIER

BEAUTY >>> KLIK HIER


 

ONZE PARTNERS

Shop, eat & drink local dat is ons motto en daarom werken wij graag samen met lokale ondernemers. Sinds mei 2018 geniet u tijdens een behandeling in onze salon van heerlijke verse koffie en thee van MOCCA COMPANY uit Venlo. De bedrijfsfilosofie van collega ondernemer Tom van der Velden luidt : "Voor dat ene verwenmomentje, die positieve prikkel voor je zintuigen of als je even wil wegdromen…" en dat past precies bij onze kapsalon en beautysalon in het hartje van Venlo.